Vršimo utovar i istovar Vaše robe u Beču, Linzu, Grazu i Salzburgu baš kao i u Innsbrucku, Feldkirchu i u svakom mjestu između Bodenskog i Nežiderskog jezera (Neusiedlersee).

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Austrije u sve zemlje Europe i obrnuto. Uz to Vam nudimo i svoje usluge prijevoza unutar Austrije. Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Autocesta na Brenneru, Most Europe (Innsbruck, Austrija) Autocesta na Brenneru, Most Europe (Innsbruck, Austrija)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Ponuda od mjesta utovara do mjesta istovara i kod djelomičnih utovara
  • Svakodnevno preuzimanje robe
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Ekološki prihvatljiva transportna alternativa - kombinirani prijevoz - do 29 tona nosivosti i 36 paletnih mjesta
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Austrije

Najfrekventnije transportne relacije u Austriji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL):
Njemačka, Italija, Nizozemska, Francuska, Švedska, Velika Britanija, Belgija, Poljska, Španjolska, Mađarska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Austriju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Austrije ili za Austriju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Austriju (špediter) > više o tome ovdje:

Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znači da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.
Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću

Ima li LKW WALTER podružnice?

Iz razloga učinkovitosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve prijevoze organizira iz središnjice u mjestu Wiener Neudorf kod Beča i iz podružnice u Kufsteinu u Tirolu. Istovremeno redovito posjećujemo svoje klijente na licu mjesta. Svakodnevno se održi više od 100 osobnih sastanaka diljem Europe.
Skladište s visokim regalima u poduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija, Wiener Neudorf) Skladište s visokim regalima u poduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija, Wiener Neudorf)

Nudi li LKW WALTER i skladišne prostore?

Da, u mjestu Wiener Neudorf poduzeće kći WALTER LAGER-BETRIEBE nudi suvremena skladišta s visokim regalima. Idealan partner za Vaša rješenja, kako za centralna skladišta kao i za Outsourcing-rješenja. Možemo Vam ponuditi idealan koncept skladištenja, izrađen po Vašoj mjeri i prilagođen Vašim potrebama. Više detalja pronađite na www.walter-lager-betriebe.com.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Austriju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Austriju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam