Naši organizatori prijevoza organiziraju utovar i istovar Vaše robe u Biškeku, Ošu, Jalalabadu i u bilo kojem drugom mjestu u zemlji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Kirgistana u sve zemlje Europe i obrnuto. Pritom uz pomoć najsuvremenijih telematičkih sustava osiguravamo preciznu kontrolu prijevoza. Uvjerite se i sami u vrhunski organizirano carinjenje.
Biškek, Kirgistan Biškek, Kirgistan

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Govorimo sve europske jezike
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima

Naših top 10 ruta na tržištu Kirgistana

Najfrekventnije transportne relacije u Kirgistanu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Slovačka, Austrija, Mađarska, Njemačka, Bugarska, Poljska, Francuska, Velika Britanija, Češka.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Kirgistan dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Kirgistana ili za Kirgistan. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Kirgistan (špediter) > više o tome ovdje:

Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 13.500 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.
Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću

Ima li LKW WALTER podružnice?

Iz razloga učinkovitosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve prijevoze organizira iz središnjice u mjestu Wiener Neudorf kod Beča i iz podružnice u Kufsteinu u Tirolu. Istovremeno redovito posjećujemo svoje klijente na licu mjesta. Svakodnevno se održi više od 100 osobnih sastanaka diljem Europe.
Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner) Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koje jezike govori LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER rade suradnici iz više od 40 nacija, koji Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzom preuzimanju robe i optimalnim rokovima razumiju na više od 35 jezika. Naravno da govorimo i jezike, koji su relevantni za kompletne utovare na odredišnim tržištima na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.
Prikolica s otvorenom bočnom ceradom Prikolica s otvorenom bočnom ceradom

Što LKW WALTER poduzima na području sigurnosti?

Sigurnost je vrlo važna tema za LKW WALTER. Mnogobrojne mjere omogućuju nam najbolju moguću zaštitu ljudi i tereta tijekom prijevoza. Za naše transportne partnere i njihove vozače razvili smo i implementirali primjerice "Program edukacije vozača" kao i "Priručnik za vozača" u skladu s međunarodnim smjernicama.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kirgistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Kirgistan rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja