Naši organizatori prijevoza organiziraju utovar i istovar Vaše robe u Biškeku, Ošu, Jalalabadu i u bilo kojem drugom mjestu u zemlji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Kirgistana u sve zemlje Europe i obrnuto. Pritom uz pomoć najsuvremenijih telematičkih sustava osiguravamo preciznu kontrolu prijevoza. Uvjerite se i sami u vrhunski organizirano carinjenje.
Biškek, Kirgistan Biškek, Kirgistan

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Govorimo sve europske jezike
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima

Naših top 10 ruta na tržištu Kirgistana

Najfrekventnije transportne relacije u Kirgistanu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Slovačka, Austrija, Mađarska, Njemačka, Bugarska, Poljska, Francuska, Velika Britanija, Češka.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Kirgistan dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Kirgistana ili za Kirgistan. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Kirgistan (špediter) > više o tome ovdje:

Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.
Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću Sjedište poduzeća LKW WALTER u mjestu Wiener Neudorf noću

Ima li LKW WALTER podružnice?

Iz razloga učinkovitosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve prijevoze organizira iz središnjice u mjestu Wiener Neudorf kod Beča i iz podružnice u Kufsteinu u Tirolu. Istovremeno redovito posjećujemo svoje klijente na licu mjesta. Svakodnevno se održi više od 100 osobnih sastanaka diljem Europe.
Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner) Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koje jezike govori LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER rade suradnici iz više od 40 nacija, koji Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzom preuzimanju robe i optimalnim rokovima razumiju na više od 35 jezika. Naravno da govorimo i jezike, koji su relevantni za kompletne utovare na odredišnim tržištima na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.
Prikolica s otvorenom bočnom ceradom Prikolica s otvorenom bočnom ceradom

Što LKW WALTER poduzima na području sigurnosti?

Sigurnost je vrlo važna tema za LKW WALTER. Mnogobrojne mjere omogućuju nam najbolju moguću zaštitu ljudi i tereta tijekom prijevoza. Za naše transportne partnere i njihove vozače razvili smo i implementirali primjerice "Program edukacije vozača" kao i "Priručnik za vozača" u skladu s međunarodnim smjernicama.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kirgistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Kirgistan rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam