Bilo da se radi o Vilniusu, Kaunasu, Panevezysu ili Klaipedi, s našom mrežom transportnih partnera pokrivamo čitavu zemlju.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Litve u sve zemlje Europe i obrnuto. Profitirajte od bogate palete usluga i osobnog savjetovanja. Individualno i učinkovito, po konkurentnim cijenama!
Toranj Gediminas, Vilnus, Litva Toranj Gediminas, Vilnus, Litva

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE zemlje Europe
  • Brzo preuzimanje Vaše robe u cijeloj Europi
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.

Naših top 10 ruta na tržištu Litve

Najfrekventnije transportne relacije u Litvi (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Austrija, Poljska, Mađarska, Italija, Slovačka, Češka, Nizozemska, Belgija, Švedska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Litvu dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Latvije ili za Latviju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Litvu (špediter) > više o tome ovdje:

Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Što znači „na jednom mjestu?"

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Europe kao i u Rusiju, Srednju Aziju, na Bliski Istok i u Sjevernu Afriku. Neovisno o tome gdje se nalazi sjedište Vašeg poduzeća. Naši visokokvalificirani zaposlenici iz čitave Europe odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

LKW WALTER-prikolica u luci Rostock LKW WALTER-prikolica u luci Rostock

Što je „GREEN transport“?

Zaštiti okoliša poduzeće LKW WALTER već godinama poklanja veliku pažnju. Angažiramo transportne partnere s ekološkim kamionima, neprestano ulažemo u najmoderniju opremu za kombinirani prijevoz, koristimo se međuobalnim povezivanjem kao ekološki prihvatljivom transportnom alternativom te neprestano optimiziramo naše planiranje prijevoza. Stoga se danas ubrajamo u vodeće ponuđače ekološki prihvatljivih transportnih rješenja.
Obavljanje prijevoza u poduzeću LKW WALTER (snimka u uredu) Obavljanje prijevoza u poduzeću LKW WALTER (snimka u uredu)

Jesu li klijenti poduzeća LKW WALTER samo velika poduzeća?

LKW WALTER organizira kompletne prijevoze kako za međunarodne koncerne tako i za mala i srednja poduzeća. Neovisno o veličini i lokaciji Vašeg poduzeća profitirat ćete od prvorazredne provedbe Vaših prijevoza.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Litvu rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Litvu rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja