U Skopju, Strumici, Brodu ili Gostivaru, vršimo utovar i istovar Vaše robe u svakom mjestu u Makedoniji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Sjeverne Makedonije u sve zemlje Europe i obrnuto. Pritom smo Vaš izravni kontaktni partner za sve kamionske prijevoze. Osim toga, podrazumijeva se da s Vama razgovaramo na Vašem materinjem jeziku.
Sveti Jovan Kaneo Sveti Jovan Kaneo

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.

Naših top 10 ruta na tržištu Sjeverne Makedonije

Najfrekventnije transportne relacije u Sjevernoj Makedoniji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Bugarska, Grčka, Italija, Rusija, Poljska, Njemačka, Mađarska, Velika Britanija, Slovačka, Slovenija.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Sjevernu Makedoniju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Sjeverne Makedonije ili za Sjevernu Makedoniju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Sjevernu Makedoniju (špediter) > više o tome ovdje:

Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner) Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner)

Koju vrstu vozila/opreme koristi LKW WALTER?

Standardno se upotrebljavaju prikolice od 13.6 m (Trailer i Tautliner). Po potrebi na određenim turama možemo ponuditi i druge tipove kamiona (Mega Trailer, Jumbo, prikoličare, male kamione, …). U kombiniranom prijevozu upotrebljavamo i poluprikolice prenosive kranom, a dodatno su na raspolaganju i mega poluprikolice prenosive kranom (unutarnja visina: 3 m) kao i specijalne prikolice za koture.


Zemljopisna karta Istočne Europe Zemljopisna karta Istočne Europe

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju s Istočnom Europom?

Odlučite se za LKW WALTER i imajte povjerenja u vodeće poduzeće na europskom tržištu kompletnih utovara. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Europe kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitirat ćete od obiju prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od rezervacije do isporuke.
Tovarenje kamiona paletiziranom robom Tovarenje kamiona paletiziranom robom

Što prevozi LKW WALTER?

Osnovna je djelatnost poduzeća LKW WALTER organizacija kompletnih utovara u cestovnom i kombiniranom prometu. Naše je težište na prijevozu bezopasne, zapakirane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, kemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Sjevernu Makedoniju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Sjevernu Makedoniju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam