Vršimo utovar i istovar Vaše robe na svakom mjestu u ovoj zemlji na jugoistoku Europe. Bilo da je to Chisinau, Balti, Cahul ili Tiraspol.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Moldavije u sve zemlje Europe i obrnuto. Profitirajte od našeg dugogodišnjeg iskustva s prijevozima u Istočnoj Europi. Primjerice od atraktivnih cijena prijevoza i optimalnih rokova.
Zemljopisna karta Moldavije Zemljopisna karta Moldavije

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Nudimo utovarna rješenja u cijeloj Europi po načelu sve kod jednog partnera
  • Komunikacija na svim jezicima Zapadne i Istočne Europe te Bliskog Istoka
  • Više od 60 godina iskustva u prijevozima za istočnu Europu

Naših top 10 ruta na tržištu Moldavije

Najfrekventnije transportne relacije u Moldaviji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Bugarska, Poljska, Rumunjska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Austrija, Češka, Grčka, Turska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Moldaviju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Moldavije ili za Moldaviju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Moldaviju (špediter) > više o tome ovdje:

Zemljopisna karta Istočne Europe Zemljopisna karta Istočne Europe

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju s Istočnom Europom?

Odlučite se za LKW WALTER i imajte povjerenja u vodeće poduzeće na europskom tržištu kompletnih utovara. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Europe kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitirat ćete od obiju prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od rezervacije do isporuke.
Naši zaposlenici govore više od 35 jezika Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koje jezike govori LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER rade suradnici iz više od 40 nacija, koji Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzom preuzimanju robe i optimalnim rokovima razumiju na više od 35 jezika. Naravno da govorimo i jezike, koji su relevantni za kompletne utovare na odredišnim tržištima na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Što znači „na jednom mjestu?"

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Europe kao i u Rusiju, Srednju Aziju, na Bliski Istok i u Sjevernu Afriku. Neovisno o tome gdje se nalazi sjedište Vašeg poduzeća. Naši visokokvalificirani zaposlenici iz čitave Europe odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Moldaviju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Moldaviju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja