Naši organizatori prijevoza organiziraju utovar i istovar Vaše robe u Belfastu, Londonderryju, Enniskillenu, Ballycastleu te u svim drugim gradovima Sjeverne Irske.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Sjeverne Irske u sve zemlje Europe i obrnuto. Uživajte u svim prednostima koje očekujete od vodećeg ponuđača kamionskih prijevoza na tržištu. Primjerice konkurentne cijene prijevoza zahvaljujući svođenju broja praznih kilometara na minimum.


Zemljopisna karta Sjeverne Irske Zemljopisna karta Sjeverne Irske

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Kontrola prijevoza pomoću GPS-a
  • Dugoročni ugovori s najvažnijim trajektnim kompanijama
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Sjeverne Irske

Najfrekventnije transportne relacije u Sjevernoj Irskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Velika Britanija, Njemačka, Italija, Španjolska, Alžir, Hrvatska, Slovenija, Nizozemska, Poljska, Mađarska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Sjevernu Irsku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Sjeverne Irske ili za Sjevernu Irsku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Sjevernu Irsku (špediter) > više o tome ovdje:

Organizatori prijevoza na sastanku tima Organizatori prijevoza na sastanku tima

Ima li LKW WALTER cjenik?

Svaki je prijevoz individualan s potpuno specifičnim zahtjevima (oprema, trajanje tranzita, količina, vrijeme utovara/istovara itd.). Ovisno o situaciji na tržištu, troškovi prijevoza mogu se brzo promijeniti. Stoga LKW WALTER radi bez fiksnih cjenika. Naši organizatori prijevoza uvijek će se potruditi da za Vas pronađu rješenje s najboljim omjerom cijene i usluge.
Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner) Prikolica od 13,6 m (Trailer i Tautliner)

Koju vrstu vozila/opreme koristi LKW WALTER?

Standardno se upotrebljavaju prikolice od 13.6 m (Trailer i Tautliner). Po potrebi na određenim turama možemo ponuditi i druge tipove kamiona (Mega Trailer, Jumbo, prikoličare, male kamione, …). U kombiniranom prijevozu upotrebljavamo i poluprikolice prenosive kranom, a dodatno su na raspolaganju i mega poluprikolice prenosive kranom (unutarnja visina: 3 m) kao i specijalne prikolice za koture.


Europske veze u kombiniranom prometu. Europske veze u kombiniranom prometu.

Kamo isporučuje LKW WALTER kombiniranim prijevozom?

Mreža kombiniranog prijevoza poduzeća LKW WALTER obuhvaća zemlje Beneluksa, Njemačku, Francusku, Grčku, Veliku Britaniju/Irsku, Italiju, Maroko, Tunis, Austriju, Poljsku, Rumunjsku, Rusiju, Švicarsku, Skandinaviju, Slovačku, Hrvatsku, Španjolsku, Portugal, Češku i Mađarsku.
Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER

Koliko fleksibilno djeluje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u poduzeću LKW WALTER su kratki. Sve se odluke donose brzo i u skladu sa datom situacijom. U poduzeću LKW WALTER se Key Account Management, prodaja i organizacija prijevoza (transportni menadžment) nalaze pod istim krovom. Uz to smo svakodnevno u kontaktu sa svojim klijentima, vozačima kao i utovarnim i istovarnim mjestima.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Sjevernu Irsku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Sjevernu Irsku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam