S mnogo iskustva i znanja obavljamo Vaše prijevoze u čitavoj zemlji. Bilo da je to u Kijevu, Odesi, Černovcima ili Harkivu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Ukrajine u sve zemlje Europe i obrnuto. Pritom komuniciramo na svim jezicima Zapadne i Istočne Europe. Uz to Vam jamčimo konkurentne cijene prijevoza kao i mnoge druge prednosti.
Zemljopisna karta Ukrajine Zemljopisna karta Ukrajine

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • U optimalnom vremenskom periodu
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera
  • Više od 60 godina iskustva u prijevozima za istočnu Europu

Naših top 10 ruta na tržištu Ukrajine

Najfrekventnije transportne relacije u Ukrajini (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Italija, Poljska, Slovačka, Austrija, Mađarska, Nizozemska, Belgija, Španjolska, Velika Britanija.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Ukrajinu dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Ukrajine ili za Ukrajinu. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Ukrajinu (špediter) > više o tome ovdje:

Zemljopisna karta Istočne Europe Zemljopisna karta Istočne Europe

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju s Istočnom Europom?

Odlučite se za LKW WALTER i imajte povjerenja u vodeće poduzeće na europskom tržištu kompletnih utovara. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Europe kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitirat ćete od obiju prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od rezervacije do isporuke.
Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER

Koliko fleksibilno djeluje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u poduzeću LKW WALTER su kratki. Sve se odluke donose brzo i u skladu sa datom situacijom. U poduzeću LKW WALTER se Key Account Management, prodaja i organizacija prijevoza (transportni menadžment) nalaze pod istim krovom. Uz to smo svakodnevno u kontaktu sa svojim klijentima, vozačima kao i utovarnim i istovarnim mjestima.

Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.
Podružnica Kufstein Podružnica Kufstein

Pripada li LKW WALTER nekom koncernu?

LKW WALTER je austrijsko privatno poduzeće (100 % obiteljsko vlasništvo) i dio je grupe WALTER GROUP. Poduzeće je osnovano 1924. godine i uspješno posluje već desetljećima. Oslonite se na partnera, stabilnog u svakom pogledu, kojem međunarodne agencije za rejting već dugi niz godina potvrđuju prvorazredni bonitet.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Ukrajinu rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Ukrajinu rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam