LKW WALTER osnovan je 1924. godine kao malo obiteljsko poduzeće, a danas se ubraja u najveća poduzeća u europskom prometu kompletnih utovara i među najboljih 100 poduzeća u Austriji. WALTER GROUP je zdrav, financijski snažan, potpuno austrijski privatni koncern. Zalažemo se za održivi i postojani razvoj. To vrijedi i za Vašu izobrazbu koju smatramo važnom investicijom u budućnost našeg poduzeća.

  • Zanima nas dugoročna suradnja s vama
  • Usmjeravat ćemo Vaš razvoj i pratit ćemo razvoj Vaše karijere
  • Potičemo razvoj Vaših stručnih i socijalnih vještina.
  • Nudimo vam poticajno i komunikativno radno okruženje.
  • Dalekosežne sposobnosti odlučivanja omogućuju angažiranim zaposlenicama i zaposlenicima brzo napredovanje u osobnoj karijeri.
  • Rukovodeće položaje popunjavamo isključivo iz vlastitih redova!

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite s nama!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Moj doprinos dugoročnom ekonomskom napretku LKW WALTER-a je pridobiti za našu firmu najbolje talente iz cijele Europe. Počeli smo kao malo obiteljsko poduzeće - danas smo velika obitelj, čiji je zadatak doprinijeti dugoročnom ekonomskom prosperitetu društa i socijalnoj solidarnosti, imajući u vidu očuvanje naše prirode i okoliša.

Izvod iz održanog govora osnivača firme, povodom njegovog 85. rođendana

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja