Sa puno iskustva i velikim znanjem obavljamo Vaše prijevoze za čitavu regiju. Bilo da je riječ o Armeniji, Azerbajdžanu ili Gruziji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) s cijelog područja Kavkaza u sve zemlje Europe i obrnuto. Za sve smo zemlje Vaš idealan partner, koji govori sve jezike Zapadne i Istočne Europe. Rado ćemo za Vas sastaviti ponudu po Vašoj mjeri.
Kavkaz (Mzcheta, Gruzija) Kavkaz (Mzcheta, Gruzija)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE zemlje Europe
  • Osobno savjetovanje na Vašem materinjem jeziku
  • Konkurentne cijene prijevoza zbog optimalne iskorištenosti

Naših top 10 ruta na tržištu Kavkaza

Najfrekventnije transportne relacije na Kavkazu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Velika Britanija, Njemačka, Nizozemska, Rumunjska, Turska, Poljska, Španjolska, Slovačka, Austrija.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Kavkaz dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze s Kavkaza ili prema Kavkazu. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Kavkaz (špediter) > više o tome ovdje:

Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

Ploča Carina Ploča Carina

Kako LKW WALTER organizira carinjenje?

LKW WALTER rješava carinjenje jednostavno i učinkovito. U svim važnim lukama i na najprometnijim graničnim prijelazima LKW WALTER ima vlastite agente za carinjenje.
Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja

Kako LKW WALTER govori sa svojim poslovnim partnerima?

Poduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savjetovanju svojih klijenata. S Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem jeziku. Budući da zapošljavamo suradnice i suradnike iz više od 40 zemalja, uspješno komuniciramo na svim relevantnim jezicima.
Tovarenje kamiona paletiziranom robom Tovarenje kamiona paletiziranom robom

Što prevozi LKW WALTER?

Osnovna je djelatnost poduzeća LKW WALTER organizacija kompletnih utovara u cestovnom i kombiniranom prometu. Naše je težište na prijevozu bezopasne, zapakirane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, kemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kavkaz rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Kavkaz rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam