Zu pomoć najmodernije opreme vršimo utovar i istovar Vaše robe u najvećoj kopnenoj zemlji sveta. Bez obzira da li se radi o Astani, Almati, Ust-Kamenogorsku ili Aktau.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz celog Kazahstana za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pritom ćemo Vas oduševiti i profesionalno organizovanim carinjenjem. Prevoz od vrata do vrata, bez pretovara, kod nas je savim uobičajena stvar.
Geografska karta Kazahstana Geografska karta Kazahstana

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE evropske zemlje
  • Govorimo sve jezike Vaših poslovnih partnera
  • Preko 60 godina iskustva u transportima u Istočnoj Evropi
  • Kratak rok za obezbeđenje kamionskog prostora za utovar
  • Osigurana precizna kontrola transporta od strane naših rukovodioca zaduženih za transport

Naših najboljih 10 destinacija na kazahstanskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Kazahstanu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Švajcarska, Slovačka, Italija, Belgija, Nemačka, Španija, Mađarska, Holandija, Austrija, Danska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Kazahstana dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Kazahstana ili za Kazahstan. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Kazahstanu > više o tome ovde:

Filijala Kufštajn Filijala Kufštajn

Da li je LKW WALTER deo nekog koncerna?

LKW WALTER je austrijsko privatno preduzeće (100 % u porodičnom posedu) i deo je grupe WALTER GROUP. Preduzeće je osnovano 1924. godine i decenijama uspešno posluje. Oslonite se na partnera, stabilnog u svakom pogledu, kojem međunarodne agencije za ocenu rejtinga već dugi niz godina potvrđuju prvoklasni bonitet.
Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.
LKW WALTER-ove prikolice u tvorničkom krugu LKW WALTER-ove prikolice u tvorničkom krugu

Koliko je vremena neophodno kako bi tovarni prostor stajao na raspolaganju?

LKW WALTER svakodnevno preuzima Vašu robu. Raspolažemo efikasnom mrežom pažljivo odabranih transportnih partnera širom Evrope. Na taj način garantujemo Vam ne samo dovoljno utovarnog prostora u svakom trenutku, nego i optimalno vreme reagovanja i provedbe.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kazahstan rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Kazahstan rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti