Bez obzira da li se radi o Vilniusu, Kaunasu, Panevezisu ili Klaipedi, zahvaljujući našoj mreži transportnih partnera pokrivamo celu zemlju.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte(kompletne utovare) iz cele Litvanije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Profitirajte od bogate palete usluga i ličnog savetovanja.


Individualno i efikasno, po konkurentnim cenama!


Toranj Gediminas, Vilnjus, Litvanija Toranj Gediminas, Vilnjus, Litvanija

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE evropske zemlje
  • Promptno preuzimanje Vaše robe u celoj Evropi
  • Osigurana precizna kontrola transporta od strane naših rukovodioca zaduženih za transport

Naših najboljih 10 destinacija na litvanskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Litvaniji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Nemačka, Austrija, Poljska, Mađarska, Italija, Slovačka, Češka, Holandija, Belgija, Švedska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Litvanije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Litvanije ili za Litvaniju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Litvaniji > više o tome ovde:

Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Šta znači "Na jednom mestu"?

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Evrope kao i u Rusiju, Centralnu Aziju, na Bliski Istok i u Severnu Afriku. Nezavisno od sedišta Vašeg preduzeća. Naši visokokvalifikovani radnici iz cele Evrope odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem maternjem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.
LKW WALTER-ova prikolica u luci Rostok LKW WALTER-ova prikolica u luci Rostok

Šta znači pojam "GREEN transport"?

Zaštiti životne sredine preduzeće LKW WALTER već godinama poklanja veliku pažnju. Angažujemo samo transportne partnere s ekološkim kamionima, neprestano ulažemo u najmoderniju opremu za kombinovani transport, koristimo se međuobalnim povezivanjem kao ekološki prihvatljivom transportnom alternativom te neprestano poboljšavamo planiranje naših transporta. Zbog toga se danas ubrajamo u vodeće ponuđače ekološki prihvatljivih transportnih rešenja.
Organizacija transporta LKW WALTER (fotografija unutrašnjosti kancelarije) Organizacija transporta LKW WALTER (fotografija unutrašnjosti kancelarije)

Da li su samo velika preduzeća klijenti LKW WALTER-a?

LKW WALTER organizuje kompletne transporte kako za međunarodne koncerne tako i za mala i srednja preduzeća. Nezavisno od veličine i lokacije sedišta Vašeg preduzeća profitiraćete od prvoklasne provedbe Vaših transporta.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Litvaniju rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Litvaniju rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja