Vršimo utovare i istovare Vaše robe u svim mestima ove južnoevropske zemlje. Bez obzira da li se radi o Kišinjevu, Baltiu, Kagulu ili Tiraspolu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Moldavije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Profitirajte od našeg dugogodišnjeg iskustva s prevozima u Istočnoj Evropi. Kao na primer od atraktivnih cena prevoza i optimalnih rokova.
Geografska karta Moldavije Geografska karta Moldavije

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Rešenja za transport u celoj Evropi – "one-stop-shop"
  • Komunikacija na svim jezicima Zapadne i Istočne Evrope kao i Bliskog istoka
  • Preko 60 godina iskustva u transportima u Istočnoj Evropi

Naših najboljih 10 destinacija na tržištu Moldavije.

Najfrekventnije transportne relacije u Moldaviji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Bugarska, Poljska, Rumunija, Italija, Holandija, Nemačka, Austrija, Češka, Grčka, Turska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Moldavije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Moldavije ili za Moldaviju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Moldaviji > više o tome ovde:

Geografska karta Istočne Evrope Geografska karta Istočne Evrope

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju sa Istočnom Evropom?

Izaberite LKW WALTER i imajte poverenja u vodećeg evropskog prevoznika za kompletne utovare. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Evrope kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitiraćete od obe prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od porudžbine do isporuke.
Naši zaposleni govore više od 35 jezika Naši zaposleni govore više od 35 jezika

Koliko jezika govori LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER rade zaposleni, koji su pripadnici više od 40 nacija. Oni Vaše želje za povoljnim troškovima transporta, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta mogu da razumeju na više od 35 jezika. Podrazumeva se da vladamo i jezicima, koji su relevantni za kompletne transporte čija su odredišta na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi, Centralnoj Aziji i Rusiji.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Šta znači "Na jednom mestu"?

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Evrope kao i u Rusiju, Centralnu Aziju, na Bliski Istok i u Severnu Afriku. Nezavisno od sedišta Vašeg preduzeća. Naši visokokvalifikovani radnici iz cele Evrope odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem maternjem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Moldaviju rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Moldaviju rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti