Bez obzira da li se radi o Minhenu, Hamburgu, Berlinu ili nekom drugom mestu između Severnog mora i Alpa, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera, pokrivamo ceo prostor Savezne Republike Nemačke.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Nemačke za sve zemlje Evrope i obrnuto. Osim toga nudimo Vam i našu uslugu prevoza unutar Nemačke.
Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Brandenburška kapija (Nemačka, Berlin) Brandenburška kapija (Nemačka, Berlin)

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Vaša špedicija za nacionalne i internacionalne transporte
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Ekološka transportna rešenja zahvaljujući rasprostranjenom mrežom kombinovanog saobraćaja u Nemačkoj i mnogim evropskim zemljama.

Naših najboljih 10 destinacija na nemačkom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Nemačkoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Velika Britanija, Francuska, Švedska, Austrija, Mađarska, Poljska, Belgija, Slovačka, Holandija.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Nemačke dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Nemačke ili za Nemačku. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Nemačkoj > više o tome ovde:

LKW WALTER-ov kompletni voz u Lorhu (Nemačka) LKW WALTER-ov kompletni voz u Lorhu (Nemačka)

Koliko iskustva LKW WALTER ima u kombinovanom saobraćaju?

LKW WALTER se od početka osamdesetih godina bavi inovativnim transportnim alternativama u odnosu na konvencionalni drumski transport. Zahvaljujući stalnoj izgradnji intermodalne mreže danas smo jedan od najvećih učesnika u evropskom kombinovanom saobraćaju.
Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 14.000 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.
Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja

Na koji način LKW WALTER razgovara sa svojim poslovnim partnerima?

Preduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savetovanju svojih klijenata. Sa Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem maternjem jeziku. Pošto zapošljavamo saradnike i saradnice iz više od 40 zemalja, uspešno komuniciramo na svim na svim relevantnim jezicima.
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti Vam nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znaci da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.

Imate li još pitanja?
Naši stručnjaci za Nemačku rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Nemačku rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti