Najmodernijom opremom vršimo utovar i istovar Vaše robe. Bez obzira da li se radi o Krakovu, Gdanjsku, Ščećinu, Lublinu, Varšavi ili bilo gde drugde u ovoj velikoj zemlji suprotnosti.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Poljske za sve zemlje Evrope i obrnuto. Osim toga nudimo Vam i svoju uslugu prevoza unutar Poljske. Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Pogled na most u Varšavi Pogled na most u Varšavi

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Centralna dispozicija za sve evropske zemlje u jednoj ruci
  • Nezavisno od lokacije sedišta Vašeg preduzeća mi smo Vaša špedicija za transporte u Poljsku
  • Angažovanje savremenih kamiona, koji neumerno manje opterećuju našu životnu sredinu
  • Kratak rok za obezbeđenje kamionskog prostora za utovar
  • Konkurentne cene prevoza usled minimalnog broja praznih kilometara

Naših najboljih 10 destinacija na poljskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Poljskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Nemačka, Velika Britanija, Švedska, Italija, Francuska, Belgija, Austrija, Holandija, Finska, Mađarska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Poljske dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Poljske ili za Poljsku. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Poljskoj > više o tome ovde:

Kamionski drumski prevoz Kamionski drumski prevoz

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.
Kombinovani transport železnica/drum. Kombinovani transport železnica/drum.Na kojim je rutama LKW WALTER intermodalno aktivan?

LKW WALTER Vam nudi intermodalna transportna rešenja iz Poljske do Nemačke, zemalja Beneluksa, Velike Britanije / Irske, Skandinavije i obrnuto. Vaše prednosti: zagarantovani odnosno veći utovarni kapaciteti uz manje troškove, izbegavanje ograničenja na putu, kontrola transporta zahvaljujući lociranju položaja pomoću GPS-a, jednostavan i bezbedan utovar pomoću moderne opreme, visok stepen fleksibilnosti i još mnogo toga.
LKW WALTER-ov kompletni voz u Sv. Jodoku na planini Brener LKW WALTER-ov kompletni voz u Sv. Jodoku na planini Brener

Da li LKW WALTER pruža usluge transporta u skladu sa ekološkim principima?

Prebacivanjem sa putnog transporta na „železnički“ i „priobalno-rečni“ doprinosimo smanjenju emisija štetnih gasova, a naročito gasa CO2, koji je odgovoran za efekat "staklene bašte".
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti Vam nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znaci da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Poljsku rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Poljsku rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti