Naši transportni menadžeri organizuju utovar i istovar Vaše robe u Ašhabadu, Dašoguzu, Mariu i u svim drugim mestima ove zemlje.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz celog Turkmenistana za sve zemlje Evrope i obrnuto. Profitiraćete od konkurentnih cena prevoza.
Uz to i od precizne kontrole transporta najmodernijim telematičkim sistemima.
Zastava Turkmenistana Zastava Turkmenistana

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Rešenja za transport u celoj Evropi – "one-stop-shop"
  • Lično savetovanje na Vašem maternjem jeziku
  • Upotreba poluprikolica s ceradom

aših najboljih 10 destinacija na tržištu Turkmenistana.

Najfrekventnije transportne relacije u Turkmenistanu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Austrija, Italija, Nemačka, Češka, Poljska, Mađarska, Rumunija, Holandija, Francuska, Norveška.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Turkmenistana dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Turkmenistana ili za Turkmenistan. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Turkmenistanu > više o tome ovde:

Organizacija transporta LKW WALTER (fotografija unutrašnjosti kancelarije) Organizacija transporta LKW WALTER (fotografija unutrašnjosti kancelarije)

Da li su samo velika preduzeća klijenti LKW WALTER-a?

LKW WALTER organizuje kompletne transporte kako za međunarodne koncerne tako i za mala i srednja preduzeća. Nezavisno od veličine i lokacije sedišta Vašeg preduzeća profitiraćete od prvoklasne provedbe Vaših transporta.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Šta znači "Na jednom mestu"?

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Evrope kao i u Rusiju, Centralnu Aziju, na Bliski Istok i u Severnu Afriku. Nezavisno od sedišta Vašeg preduzeća. Naši visokokvalifikovani radnici iz cele Evrope odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem maternjem jeziku.
Transportni partneri preduzeća LKW WALTER Transportni partneri preduzeća LKW WALTER

Na koji način LKW WALTER odabire svoje transportne partnere?

Svaki novi transportni partner mora proći veoma zahtevan postupak odabira sa strogim kriterijumima. Ispunjavanje ovih kriterijuma redovno se kontroliše i tokom saradnje. Pored toga našim partnerima redovno pružamo i mogućnosti za dodatnu obuku.
Kamionski drumski prevoz Kamionski drumski prevoz

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Turkmenistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Turkmenistan rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti