Najmodernijom opremom vršimo utovar i istovar Vaše robe u Abu Dabiju, Adžmanu, Dubaiju, Fudžejri, Ras el Hajmi, Šardži i Um el Kajvejnu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za sve zemlje Evrope i obrnuto. Naši dobro osposobljeni vozači putuju za Vas u modernim kamionima s niskim stepenom emisije štetnih tvari.
Profitirajte od optimalnih rokova i maksimalne bezbednosti.
Palata Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu Dabi Palata Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu Dabi

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Kamioni sa niskom emisijom buke i štetnih tvari
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Rešenja za transport u celoj Evropi – "one-stop-shop"

Vašu ponudu za transporte do Ujedinjenih Arapskih Emirata dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ili za Ujedinjene Arapske Emirate. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Ujedinjenim Arapskim Emiratima > više o tome ovde:

Onlajn rezervacija CONNECT Onlajn rezervacija CONNECT

Obrada transportnih naloga putem interneta?

Kod LKW WALTER-a to je veoma jednostavno! S našim portalom za klijente CONNECT stavljamo Vam na raspolaganje inteligentan alat, pomoću kojeg jednim klikom miša možete jednostavno
rezervisati svoje transportne naloge i uvek imati pregled Vaših aktualnih naloga.
Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Kamionski drumski prevoz Kamionski drumski prevoz

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.
Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 14.000 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Ujedinjene Arapske Emirate rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Ujedinjene Arapske Emirate rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)

Sa LKW WALTER-om i u susedne zemlje


^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti