Akcija & dinamika

Transportni menadžer Transportni menadžer

Naši iskusni menadžeri transporta kontrolišu svaki pojedini transportni nalog od rezervacije pa sve do istovara robe i na taj način obezbeđuju besprekornu realizaciju.

 

Vaš zadatak kao menadžera transporta je umrežavanje klijenata i transportnih partnera u celoj Evropi. Održavaćete direktan kontakt sa vozačima i pažljivo nadgledati realizaciju transporta. Prikupljaćete sve informacije.
To znaci da će intenzivna komunikacija biti važan sastavni dio Vaše radne svakodnevice Timski rad smatramo ključem uspeha.

 

Radićete u malm timovima uz visok stepen lične odgovornosti, gotovo kao samostalni preduzetnik u preduzeću (ProfitCenter). Planiraćete Vaše privredne ciljeve i preuzećete trgovačku odgovornost.

 

Vaši zadaci:

  • Bićete poput karike, koja povezuje klijente iz industrije i trgovine i naše transportne partnere
  • Organizovaćete internacionalne transporte (kopnene i kombinovane transporte)
  • Samostalno ćete voditi pregovore za nabavku i prodaju
  • Bićete kontakt osoba za poznate svetske firme
  • Obilazićete naše poslovne partnere širom Evrope.
  • Analiziraćete i optimalizirati naše međunarodne robne tokove.
  • Samostalno ćete kontrolisati rezultate pomoću našeg informacionog sistema za menadžment
play
True
http://www.lkw-walter.ba/-/m/images/lkw/bewerber/lkw-walter-transportmanager-intro.jpg

Stefanie K., Transport Managerin:
"Svaki dan donosi nove izazove. Uskom saradnjom između klijenta i transportnog partnera može se ne samo produbiti znanje stranog jezika, već se upoznaju i novi ljudi i kulture. Kod nas niko ne sjedi sam u kancelariji, nego mi svi radimo zajedno u uigranim timovima. Dobra radna atmosfera mi svakog dana pričinjava radost."

 

Dieter S., Transport Manager:
"Moj posao je raznolik i uzbudljiv. Zadužen sam za dobijanje novih klijenata, komunikaciju sa transportnim partnerima, idem na poslovna putovanja, radim na razvijanju novih tržista. Osim toga mogu da koristim svoje znanje stranih jezika i da ga na taj način usavršavam."


Dalje informacije:

^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja