Kooperativni stil rukovođenja i visok stepen lične odgovornosti

Uvereni smo da čovek u svom privrednom delovanju traži određeni smisao i zadatke, kroz koje može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl to je izrazio sledećim rečima:

"Ne zavisi od konkretnog zanimanja kao takvog, već od nas samih, da li će lične i specifične stvari koje našu egzistenciju čine jedinstvenom
za vreme rada doći do izražaja i na taj način dati životu smisao."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnivanja 2004.Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla)

 

Filozofija našeg preduzeća zasniva se na kooperativnom stilu rukovođenja i na velikom poverenju u naše saradnice i saradnike. Oni u izvesnoj meri nastupaju kao preduzetnici uz visok stepen lične odgovornosti.

 

I smisao za porodične vrednosti, koji takođe negujemo, odgovara ovim osnovnim principima, a iz toga proizlazi i važnost koju pridajemo dugoročnim odnosima sa našim saradnicima. Društvenu odgovornost smatramo važnim elementom za trajni uspeh našeg preduzeća.

 

Kulturna raznolikost i socijalno angažovanje

Grupa WALTER GROUP nastoji da u svom preduzeću okupi najbolje talente iz svih zemalja Evrope. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i podržavamo aktivnosti za negu socijalnih kontakata. Zalažemo se za zdrav način života i podržavamo sportske aktivnosti naših zaposlenih.

 

Osim toga WALTER GROUP svim svojim saradnicima kao i poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog i finansijski jakog privatnog preduzeća.

 

Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i životnom sredinom te time želimo dati svoj održivi doprinos ekonomskom blagostanju i društvenoj povezanosti.


Dalje informacije:

^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja