O jedinstvenom šarmu Beča je već mnogo rečeno i napisano jer ovaj grad kao istorijski izgrađeni most između Zapada i Istoka oduševljava ljude širom sveta - sa razlogom. Iako je Beč danas moderna, pulsirajuća i multikulturalna metropola, očuvao je čarobni osećaj svoje uzbudljive prošlosti. Osim toga bezbednost i visoki životni standard omogućavaju visok kvalitet života, a kulturna ponuda je neuporediva. Prisetimo se Novogodišnjeg koncerta koji je poznat u celom svetu, manifestacije Life-Ball ili Donauinselfest-a.

Noćni život, rekreativni sadržaji i mogućnosti za šoping u Beču su na vrshunskom nivou i mogu lako parirati svetskim metropolama te život u gradu čine šarenim i raznolikim.

 

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti